تأثیرات منفی مهاجرت نخبگان بر جایگاه علمی ایران در جهان ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی قتل یک جوان ایرانی به دست تبعه خارجی در مشهد بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تأمین ارز دارو کمتر از ۴ سال برای جوانی جمعیت فرصت داریم فوت ۱۹۹ نفر براثر گازگرفتگی، از اول مهر امسال | استان خراسان رضوی در صدر جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار درمورد برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» فواید بی‌نظیر سرکه سیب؛ از کاهش وزن تا کنترل دیابت هوا در سطح کشور سرد می‌شود | پیش‌بینی بارش باران و برف در برخی استان‌ها (۲۶ دی ۱۴۰۳) عامل اصلی فراموشی در جوانان «اضطراب» است نیاز دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به ۱۵۱ هزار ظرفیت خوابگاهی آیا فعالیت بدنی زیاد باعث طول عمر بیشتر می‌شود؟ اگر بیماری تنفسی و ویروسی دارید، از حضور در جمع بپرهیزید
سرخط خبرها
توصیه یک روان‌شناس خانواده به همسرانی که با اختلافات قبلی در خانه مانده‌اند

درد را به رنج تبدیل نکنید

  • کد خبر: ۲۱۰۰۵
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱
درد را به رنج تبدیل نکنید
تکتم جاوید-یک روان‌شناس خانواده گفت: شبیه به فردی که در زندان انفرادی است و کاری نمی‌تواند برای آینده و آزادی خود بکند و بهتر است به گذارندن اوضاع کنونی به بهترین شکل ممکن فکر کند. پذیرش خود را بالاببرید و درد را به رنج تبدیل نکنید زیرا رنج مشکلی غیرانسانی، تحمل‌ناپذیر و تمام ناشدنی است.
دکتر زهره معینی با اشاره به اینکه همسران زیادی با اختلافات و درگیری با هم زندگی می‌کردند یا در آستانه طلاق بودند که پیشگیری از بیماری کرونا و در خانه ماندن باعث شده زیر سقفی بمانند که برایشان تحمل‌ناپذیر است، افزود: آن‌ها پیش از این هنگامی که اختلافی پیش می‌آمده یا از خانه بیرون می‌زدند یا سرشان را با دوستانشان گرم می‌کردند یا وقت زیادی را به مهمانی‌رفتن و مهمانی‌دادن می‌گذارندند و اکنون هیچکدام از این روش‌ها برای رهایی موقت یا سرپوش گذاشتن به مشکل دردسترس نیست. همه این عوامل آزاردهندگی گذارندن این روز‌ها را  بیشتر می‌کند.
وی با اعلام اینکه در این مدت کاری نمی‌توان برای حل اختلافات قبلی کرد، اما با کمک چندراه‌کار می‌توان از شدت برخورد‌ها و رویارویی‌های ناخوشایند در خانه کم کرد به ذکر چند پیشنهاد پرداخت.
 
 
ضلع سوم بسازید
این روان‌شناس با اشاره به اولین توصیه گفت: اغلب مشکلات هنگامی ایجاد می‌شود که همسران قصد انجام‌دادن کار مشترکی را در خانه داشته‌باشند و به دلیل اختلافات اغلب یا کار به اتمام نمی‌رسد یا با دلخوری فراوان خواهدبود. راه‌حل این است که به اصطلاح یک ضلع سوم بسازید. یعنی هرکدام به تنهایی خودتان را درگیر کار‌هایی در خانه بکنید که مشغولتان کند و ارتباطی با دیگری نداشته‌باشید. فرقی ندارد که کار‌های عقب‌افتاده منزل باشد یا مطالعه، آشپزی، کار‌های هنری، بازی با بچه‌ها و هرکاری که  اوقات خود را آن بگذارنید.
 
خودتان را نسبت به زمان و مکان آگاه نگه‌دارید
دکتر معینی یادآورشد: این یعنی ذهن‌آگاه باقی بمانید. بدانید که این روز‌ها شرایط ویژه‌ایی دارد و ذهن خود را درگیر نشخوار‌های فکری نکنید. از رفتار‌ها و گفتار‌های دیگری فاجعه‌سازی نکنید. به عنوان مثال فرد مقابل بی‌نظم بوده و این موضوع همیشه باعث بروز جروبحث بین آن‌ها می‌شده‌است این روز‌ها بیشتر آزاردهنده خواهدبود. درحالی که باید سعی کنید اتفاقات را در همان محدوده خودش تجربه کنید و ذهن خود را نسبت به شرایط سخت این روز‌ها آگاه نگه‌دارید.
 
توسل به معنویات به شما کمک می‌کند
وی راه دیگر را توسل به معنویات ذکرکرد و اظهارداشت: به این فکر کنید که شاید این روز‌ها شرایطی است که درحال امتحان صبر و تحمل شماست. توسل به معنویات و گذارندن اوقاتی از روز به آن می‌تواند قوت قلب شما را بیشتر کرده و صبرتان را بیشتر کند. بهتر است از زوایه معنوی به آن نگاه کنید. یعنی بیشتر درگیر خطر‌های این موقعیت باشید تا درگیر دعواها،  بحث‌ها و اینکه چرا در خانه مانده‌اید. زیرا استرس این درگیری‌ها بر روی سیستم ایمنی بدن شما هم تاثیر می‌گذارد.
 
پذیرش خود را بالا ببرید
این کارشناس  یادآورشد: از آنجایی که در شرایط کنونی کار دیگری از شما برنمی‌آید و باید در این موقعیت بمانید، سعی کنید پذیرش خود را بالا ببرید. مثل فردی که لباسش گلی وخیس شده و مجبور است تا خودش را به جایی برساند و آن را عوض کند این شرایط را تحمل کند. البته چنین شرایطی افرادی را بیشتر آزار می‌دهد که پیش از آن هم تحمل شرایط پرابهام و بلاتکلیفی برایشان سخت بوده‌است. برای همین دوست دارند زودتر وضعیت روشن شود و از آن خارج شوند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->